TIJDIG PLANNEN IS FISCAAL AANTREKKELIJK!

Hebt u vermogen op uw spaar- en/of beleggingsrekening? Wilt u de overwaarde van uw woning vrij maken? Verwacht u een erfenis of schenking? Wilt u uw kinderen liever met de “warme” hand schenken? Wilt u uw vermogen gebruiken om uw besteedbaar inkomen te verhogen? Of droomt u van een tweede huis in het buitenland? Uw vermogen dient vaak verschillende doelen. Wij begeleiden u en uw vermogen naar het gewenste doel.

ONAFHANKELIJK BELEGGINGSADVIES

Persoonlijke wensen en financiële doelstellingen vormen de basis van financiële keuzes. Onze kernwaarden? Solide, transparant en duurzaam met de focus op een stabiel rendement in plaats van een snelle groei. Allereerst inventariseren wij uw wensen, doelstellingen en risicoprofiel door middel van een persoonlijk gesprek. Op basis van deze gegevens adviseren wij u op maat. Wij geven aan binnen welke bandbreedte uw belegd vermogen zich begeeft. Beleggingsadvies is namelijk mensenwerk en een kwestie van expertise. Uw vaste adviseur staat voor deskundigheid en integriteit. Tot slot werken wij met diverse vermogensbeheerders. Uw waarborg voor een onafhankelijk advies!

TOE AAN VERMOGENSPLANNING OP MAAT?

Pietie Jeelof denkt met u mee. Vermogensplanning verrijkt uw leven! Nieuwsgierig en interesse? Neem vrijblijvend contact op voor een oriënterend gesprek. Een kwestie van deskundigheid en integriteit.

FINANCIAL WISE: OMDAT U DOOR VERMOGENSPLANNING UW DOEL REALISEERT!