WANNEER KIEST U VOOR EEN GEZONDE FINANCIËLE TOEKOMST?

Ooit is nooit en later is nu! Met de financiële scan brengen wij uw huidige situatie in kaart. Wat is uw financiële positie nu en wat is er bekend over uw (pensioen)inkomsten in de toekomst? De financiële scan vormt de basis voor specifieke adviezen oftewel Life Style Planning: een persoonlijke financiële planning op basis van uw wensen. Welke levensstijl wilt u nu en later aanhouden? We gaan dieper in op uw wensen en dromen. Uw wensen en dromen vertalen wij in keuzes. Keuzes die bepalend zijn voor de te bereiken doelen.

CONSTANT ANTICIPEREN

Helaas verloopt uw leven niet altijd volgens planning. Onaangename gebeurtenissen zoals een echtscheiding, werkloosheid of overlijden kunnen uw leven financieel beïnvloeden. Naast goede planning is bijsturen noodzakelijk. Wat moeten we veranderen om oude doelstellingen alsnog te realiseren? Welke financiële beslissingen hebben daadwerkelijkheid impact op uw leven? Uiteraard kunnen wensen veranderen gedurende uw leven. Ook de wet- en regelgeving kunnen veranderen, zodat we adviezen moeten bijstellen. Bij Life Style Planning is een regelmatige update noodzakelijk. Dat kan via een jaarlijks abonnement. Zo houden we de vinger aan de pols en u blijft op koers!

TOE AAN EEN FLEXIBEL FINANCIEEL PLAN?

Pietie Jeelof denkt met u mee. Met Life Style Planning behoudt u de financiële controle over uw leven! Nieuwsgierig en interesse? Neem vrijblijvend contact op voor een oriënterend gesprek. Een kwestie van plannen en anticiperen. FINANCIAL WISE: OMDAT U MET LIFE STYLE PLANNING OP KOERS BLIJFT!

Lifeplanner