VAN WERELDREIS NAAR FINANCIAL WISE

Pietie Jeelof. Friezin in hart en nieren. Nuchter en daadkrachtig. Jarenlang werkte ik als projectmanager bij KPN. Na diverse innovatieprojecten wilde ik het anders doen en volgde mijn hart. Een wereldreis van anderhalf jaar is daar een voorbeeld van. Mijn levensles? Je moet je verantwoordelijkheid nemen voor bepaalde keuzes en de gevolgen. Uiteindelijk startte ik in 2006 mijn eigen bedrijf: Financial Wise. Mijn passie? Mensen op een persoonlijke wijze financieel adviseren. Je hart volgen zonder je verstand te verliezen en financiële wijsheid creëren.

PERSOONLIJK FINANCIEEL ADVIES

Bewuste financiële keuzes creëren vrijheid binnen uw mogelijkheden. Uitstel is afstel. Met financieel inzicht kunt u meer genieten van uw leven. Mijn werkwijze? Maatwerk op basis van persoonlijk advies, kwaliteit en service. Helder en in duidelijke taal. In iedere fase van uw leven. Bent u een doorstromer op de huizenmarkt? Hebt u een pensioenvraag? Loopt u vast in een moeizame echtscheiding? Wilt u uw vermogen beter laten renderen? Of hebt u behoefte aan een financiële scan die leidt tot Life Style Planning? Wij geven altijd een onafhankelijk, betrouwbaar en integraal advies. Tot slot zijn wij FFP/CCP gecertificeerd. Wij bekijken alle aspecten inclusief complexe zaken. Verder beschikken we voor deelgebieden over een netwerk van specialisten. Uw waarborg voor integriteit en actuele kennis!

TOE AAN FINANCIEEL ADVIES OP MAAT?

Pietie Jeelof denkt met u mee. Onafhankelijk financieel advies verrijkt uw leven! Nieuwsgierig en interesse? Neem vrijblijvend contact op voor een oriënterend gesprek. Een kwestie van plannen en financiële risico’s in kaart brengen.

FINANCIAL WISE: OMDAT DE JUISTE FINANCIËLE KEUZES VRIJHEID CREËREN!