Zonder Financial Wise was dit nooit gelukt…..

Een hypotheek oversluiten, of afsluiten is tegenwoordig door de digitalisering van de banken niet zomaar even een makkelijk klusje. Een tussenpersoon is dus een must, er zijn veel aanbieders, en om de beste hypotheekvorm te krijgen met de beste voorwaarden, heb je een professional nodig.

Pietie is zo’n professional, maar dan eentje van “Champions Leage” kwaliteit. En dat is precies wat je nodig hebt, ieders situatie is anders, en Pietie levert werkelijk maatwerk.
Ik zal uitleggen hoe wij dat ervaren hebben, en waarom ik iedereen Pietie van harte aanbeveel.

In het begin word je het hemd van het lijf vraagt, alle mogelijke info over je financiële hebben en houden moet even op tafel. Een kleine drempel om over te gaan, maar uiteindelijk echt nodig om zo het juiste beeld te krijgen van de financiële situatie en je te verwachten financiële toekomst.
Met dat volledig in kaart gebracht te hebben gaat Pietie aan het werk om de beste hypotheek voor jou te vinden. Nou en ik kan zeggen, dat is gelukt. Niet zonder hobbels op de weg naar de beste hypotheek, dat zeker niet, maar dat is precies waarom je Pietie nodig hebt.

Onze situatie is niet standaard, het lijkt een ideale uitgangspositie; 2 werkende mannen, eigen geld, en een tweede huis, overwaarde. Maar niets bleek minder waar…. we hadden veel noten op onze zang, en we vroegen het maximale.

Genoeg ingrediënten voor een hoofdpijndossier bleek al snel, maar Pietie gaf niet op. Iedere moeilijke vraag/eis van de bank, en dat waren er wel een paar, wist Pietie met zakelijke souplesse goed op te lossen en in juiste banen te leiden. Ik kan zeker zeggen, dat zonder Pietie deze hypotheek nooit rond gekomen was.

En dan de kosten, kan ik kort over zijn, Pietie verdient zichzelf meer dan terug. No-brainer, gewoon doen, het werk dat Pietie van Financial Wise ons geleverd heeft is zo onwijs goed, en heeft een belangrijke positieve uitwerking voor onze financiële toekomst, ik gun iedereen dit.
Dus snel een afspraak maken, je zult versteld staan van de goede service en het geweldige product dat Pietie van Financial Wise levert!


Gun jezelf Financial Wise!