HOE ZIET UW FINANCIËLE SITUATIE ERUIT?

De financiële scan start met het in kaart brengen van de actuele situatie. Hoe verloopt uw inkomen op basis van uw huidige salaris- en pensioengegevens en wat zijn uw uitgaven? Kortom, wat is uw financiële positie nu en wat is er bekend over uw (pensioen)inkomsten in de toekomst? Logische vragen passeren de revue. Beschikt u over vermogen? Welke levensstijl wilt u nu en later aanhouden? Wanneer wilt u stoppen met werken? Antwoorden op uw vragen en wensen vertalen wij in keuzes. Keuzes die bepalend zijn voor de te bereiken doelen. Of het nu om het kopen van een huis gaat, een pensioen- of een vermogensadvies. De financiële scan vormt de basis voor specifieke adviezen.

WANNEER GAAT U KOSTEN BESPAREN?

Bij de financiële scan brengen wij dus de huidige situatie in kaart. Welke risico’s loopt bijvoorbeeld uw gezin bij arbeidsongeschiktheid, werkeloosheid of zelfs overlijden? Hoe kunt u deze risico’s indekken? En hoe kunt u bestaande producten verbeteren? Na de financiële scan geven we dus concrete adviezen. Vaak kunt u aanzienlijk besparen op de kosten van financiële producten. Wilt u specifieke wensen realiseren? Dan is Life Style Planning wellicht een optie!

TOE AAN FINANCIEEL ADVIES OP MAAT?

Pietie Jeelof denkt met u mee. Onafhankelijk financieel advies verrijkt uw leven! Nieuwsgierig en interesse? Neem vrijblijvend contact op voor een oriënterend gesprek. Een kwestie van plannen en financiële risico’s in kaart brengen. FINANCIAL WISE: OMDAT DE FINANCIËLE SCAN RESULTEERT IN KOSTENBESPARING!