DE LAAGSTE RENTE BETEKENT NIET ALTIJD HET BESTE ADVIES

De zoektocht naar uw droomhuis is een emotioneel en rationeel proces. De aankoop van een huis gaat namelijk gepaard met een betalingsverplichting voor de komende dertig jaar. Een ingrijpende financiële beslissing waarbij een onafhankelijk hypotheekadvies essentieel is. Het kan u namelijk op langere termijn veel geld besparen. Er zijn meerdere redenen om uw hypotheekmogelijkheden te onderzoeken. Denkt u er bijvoorbeeld aan om uw woning te verbouwen? Wilt u uw kinderen financieel ondersteunen bij de aankoop van een woning? Of wilt u uw pensioeninkomen aanvullen met de overwaarde van uw woning?

HOE ZIET MAATWERKADVIES ERUIT?

Redenen genoeg voor een hypotheekadvies op maat. Allereerst inventariseren we uw persoonlijke en financiële situatie. Vervolgens bekijken we uw wensen en verwachtingen inclusief de financiële gevolgen. De ontwikkeling van uw vaste lasten kan de keuze voor een bepaalde hypotheek namelijk beïnvloeden. Na de inventarisatie analyseren we nauwkeurig de producten die het best passen bij uw situatie, qua voorwaarden en kosten. Ook houden we rekening met uw “oude” aflossingsvrije rechten waarmee u uw maandlasten kunt verlagen. Zo weet u precies hoe uw hypotheeklasten eruit gaan zien. Uiteraard houden we rekening met veranderingen in wet- en regelgeving. Zo optimaliseren wij uw financiële situatie!

TOE AAN HYPOTHEEKADVIES OP MAAT?

Pietie Jeelof denkt met u mee. Een compleet hypotheekadvies verrijkt uw leven! Nieuwsgierig en interesse? Neem vrijblijvend contact op voor een oriënterend gesprek. Een kwestie van maatwerk en de beste voorwaarden.

FINANCIAL WISE: OMDAT EEN COMPLEET HYPOTHEEKADVIES MAATWERK IS!